adsense

23 Temmuz 2013 Salı

Sephora Far - Preppy Look No 41

Herkese merhaba.:)  Bi süredir sınavlarla uğraşıyorum, bugün ilkinden kurtuldum ve hemen size sevdiğim bi fardan bahsedeyim dedim, sora çalışmaya devam.:(




Bu tekli farı Sephora indiriminden almıştım. Aldığım günden beri de o kadar çok severek kullandım ki hemen yazmasam haksızlık olurdu.:)



 Yumuşacık bi far bu. Pigmentasyonu aşırı olmasa da gayet iyi. Far bazı olmadan hiç kullanmadım ama bazlı sürdüğümde ben silene kadar hiç oynamadı yerinden.:) Tozutma sorunu hiç yok.


 Bazlı ve bazsız görünüşü böyle. Rengi çok hoş bi lacivert, mat bi far. Ben en alt swatchtaki gibi kesik fırçayla eyeliner gibi de uyguluyorum ve bence gayet güzel duruyor.:) Sephora'nın bu kullandığım ilk farıydı ama en sevdiğim renkli far unvanını aldı bile.:)

Siz Hiç Sephora far kullandınız mı, ne düşünüyorsunuz?

9 yorum:

  1. Hiç Sephora far kullanmadım ama bu yazıdan sonra denemeyi düşündüm açıkçası :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok memnunum, diğer indirimde aklımdaki diğer renkleri de almak istiyorum.:)

      Sil
  2. İlk fotoğrafta tam bir saks (royal?) mavi çıkmış, tam da böyle bir far ararken sevinmiştim ama değilmiş. :-( Renk çok güzelmiş, sana yakıştığına eminim. Güzel günlerde kullan. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O foto yanıltıcı olmuş haklısın.:( İstediğin renk değil ama çok güzel bi renk cidden.:) Çok teşekkür ederim.:)

      Sil
    2. Esin hanım muhtemelen biliyorsunuzdur ama ben yine de söylemek istedim tam saks mavisi bir far MAC'te satılıyor. Mat olduğu için bilirsiniz ki çok iyi uygulanması gerekiyor hatta belki de bazla iyi durur yani ama rengi gerçekten çok güzel!Yanlış hatırlamıyorsam adı da Atlantic Blue. :)

      Sil
  3. ben renge bayıldım iyi günlerde kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de rengini çok seviyorum, teşekkür ederimm.:)

      Sil
  4. çok harika bir rengi var çoook beğendim :)

    YanıtlaSil