adsense

8 Temmuz 2013 Pazartesi

İlk Mim'im-- Ben Kimim?

Bu benim ilk mimim ve görünce nası heyecanlandım anlatamam.:)) Blogu nerdeyse ilk açtığımdan beri beni destekleyen sevgili Merve'me çok teşekkür ediyorum, sevgilerimi ve öpücüklerimi yolluyorum. :**

Ben kimim?

Ben Bilge, Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisiyim (umarım finallerden geçip 3 olmuşumdur.:D) , 22 yaşındayım.

Blogumun adı nerden geliyor?

Blog açmaya karar verince uzun bi süre isim arayacağımı düşünmüştüm. Ama sanırım biraz da duygusal bi anımda içimde az da olsa bi 'drama queen'lik olduğunu farkettim.:) 'dramakeupqueen' şeklinde bağlanıyor olması da beni ayrıca mutlu etti.

Blog açmaya nasıl karar verdim?

Üniversiteye geçtiğimden beri yani yaklaşık 4 yıldır sıkı blog takipçisiyim. Bunu gören bütün arkadaşlarım en çok da 11 yaşındaki erkek kardeşim sen de yapmalısın diye bastırınca cesaretimi toplayım giriştim bu işe. O kadar çok seviyorum ki iyi ki yapmışım diyorum.:))

Neden kozmetik blogu?

Renkli makyaj malzemelerine ilgim çok fazla ve elimde burda gösterebileceğim, önerebileceğim o kadar çok ürün var ki başka bişey düşünemezdim.:)

Kişiliğim

Çok tipik bi yengeç burcuyum ; duygusal hatta sulugöz, evcil, anaç.. Evime aileme en çok da kardeşime çok bağlıyım. Arkadaşlarıma en az ailem kadar değer veririm.(sanırım haketmeyenleri de çok yakın gördüğüm için sorun yaşıyorum bu aralar.:() Onun dışında sanırım biraz da inatçıyım.:))

Hoşlandıklarım

En sevdiğim şey alışveriş.:)) Onun dışında erkek arkadaşımla çay içip sohbet etmeye, kız arkadaşlarımla dedikodu yapıp onlara fal bakmaya bayılıyorum. Onun dışında gezmeyi çok severim, Türkiyedeki çoğu yeri ve Avrupadaki bazı yerleri gezdim ailem sayesinde.:)) Son zamanlarda da arkadaş ve kuzenlerimle yurtdışı gezileri yapmaya çalışıyorum fırsat buldukça..

Hoşlanmadıklarım

İkiyüzlülükten nefret ediyorum. Arkamdan konuşan insanlara öldüresiye sinirleniyorum.:/ Bi de bi fobim var bi hayvana karşı ama adını yazamam, çünkü şu an onu düşünmek bile beni mahvediyo.:( Maalesef okuduğum bölümde deneylerde en çok kullanılan hayvan.:(


En çok sevdiğim makyaj malzemem

Ruj, allık ve oje.

Çantamda olmazsa olmazım

Cep telefonum en önce, o olmadan eksik gibiyim.:D Makyaj çantam, şarj aleti, kulaklık, kalem.

En son okuduğum kitap

Bugün Şahane Hatalar-Heather McElhatton'a başladım. Ondan önce Pucca'nın son kitabı 'Allah Beni Böyle Yaratmış'ı bitirdim.

İlk kez mimlendiğim için pek bilemedim, mimlemeyi düşündüklerim mimlenmiş çoktan, lütfen isteyen yapsın çok sevinirim.:))

19 yorum:

  1. Ben yaparım bu mimi çok sevdim ki :)

    YanıtlaSil
  2. Tıp okuduğun için tebrik ediyorum öncelikle ve tanıltığıma çok memnun oldum bilge ;) benimde yukselenim yengeç kendi burcumdan daha çok yengeç özelliklerini taşırım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim yükselenim de burcum da yengeç. O yüzden fazlasıyla yengecim.:)) Çok teşekkür ederim ayrıca.:)

      Sil
  3. Erkek kardeşinin destek vermesi ne hoş:) tanıdığıma sevindim seni:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet oyaşına rağmen hep destekçimdir benim.:)) Çok teşekkür ederim.:)

      Sil
  4. ben de tıp öğrencisiyim:) çok sevindim bloguna rastladığıma:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dayanamadım ben de bir heves yaptım:)
      http://clumsymakeup.blogspot.com/2013/07/kendim-mimledim-kendim-soyledim-ben.html

      Sil
    2. İyi ki yapmışsın, çok da iyi olmuş.:))

      Sil
  5. Yaptığın için teşekkürler kuzumm, şimdi böyle tanıyınca daha bir ayrı sevdim seni :) Öpücüklerim :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben mim için çok teşekkür ederim çok severek yaptım, sen de çok seviliyosunnn.:***

      Sil
  6. Seni biraz olsun tanımak çok hoştu, tıp okuduğunu okuyunca şaşırdım. Cidden tebrik ederim hepsine yetişebiliyorsun. :-D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım burası benim için okuldan biraz olsun kaçış oluyor.:) Teşekkür ederim.:)

      Sil
  7. :) tanıştığımıza memnun oldum :D

    YanıtlaSil
  8. Seni tanimak gercekten cok guzel:)Muhtemelen en alakasiz soruyu ben soruyorum:)hangi okulda okuyorsun? Ben de taze bi blogger ve lise son sinif ogrencisiyim hedefim tip:) sen memnun musun? Tip okumak gercekten cok mu zor? Fikrini almaktan cok memnun olurum. Kendine iyi bak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çukurova Tıp'ta okuyorum ama Mersinden geçtiğim için ikisini de biliyorum.:) Mersinden hiç memnun değildim ama burda gayet iyiyim. Evet tıp okumak gerçekten zor, kesinlikle istediğine emin değilsen yazma, ama yok ben eminim doktor olmak istiyorum diyosan gayet de rahat okursun.;)

      Sil
  9. Cevapladigin icin cok tesekkurler:) gercekten istiyorum umarim kazanip bitirebilirim:) blogunu bulur bulmaz tamamini okudum gercekten cok samimi ve icten bir anlatimin var kendimi seni taniyormus gibi hissettim:) umarim hep cok basarili olursun;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel yorumların için çok teşekkür ederim, çok mutlu ettin beni.:) Sana da başarılar umarım kazanıp çok çok iyi bi doktor olursun.:)

      Sil