adsense

9 Kasım 2013 Cumartesi

Tırnak Bakım Ürünlerim / Kalyon , p2

Herkese keyifli haftasonları.:) Ben maalesef bu haftasonunu ders çalışarak geçiriyorum.

Bugün size son zamanlarda tırnak bakımı yaparken severek kullandığım ürünleri anlatmak istedim.



Kalyon Tırnak Eti Temizleyici : Kalyon markasının ilk denediğim ürünü buydu. Çok memnun kaldım.

Tırnak etlerine sürüp 1-2 dakika bekletiyorum. Çok kolay itilebilecek kıvama geliyorlar. Kesmeyi sevmeyenlar için kolay bir temizleme yöntemi olsa da ben kalan kısımları kesiyorum ve bu ürün o işlemi de çok kolaylaştırıyor.



Kalyon Tırnak ve Tırnak Eti Bakım Yağı : tırnağa yaptığı bakım konusunda kesin birşey söyleyemesem de tırnak etlerini yumuşacık yaptığı ve manikür sonrası pürüzsüz parlak bir görüntü sunduğu kesin. Biraz ağır kokan bir yağ. Tırnağa ovalayarak dağıtma şeklinde uyguluyorum, o zaman kokusu hafifliyor.

Kalyon ürünlerini Gratislerden 4-5 Tl gibi fiyatlara edinebilirisiniz.

En son olarak da p2 markasının XXL Grow Power isimli ürünü. Maalesef tırnaklarım uzun olmasalar bile hemen kırılıyorlar ve çok ince oldukları için bir yere dokunduğumda dönmelerle karşılaşıyorum ki çok acılı bir olay. Uzun zamandır bu konuda iyi bir ürün arayışındaydım. Almanya gezimde bu ürünü görünce denemek istedim. Gerçekten ben de işe yaradı. Bunu uyguladığım zamanlarda herhangi bir kırılmayla veya tırnak dönmesiyle karşılaşmazken,sınavlar dolayısıyla kullanamadığım şu günlerde tırnaklarım tek tek kırılıyor. Maalesef ülkemizde olmayan bir marka,başka ürünlerini deneme şansım olmadığı için en yakın zamanda gelmesini umuyorum.

Sizin de böyle kullanıp memnun kaldığını tırnak ürünlerini paylaşırsanız sevinirim.

1 yorum:

  1. Ben de kalyon tırnak bakım urunlerimi yeni aldım. Daha kullanamadım ama umarım iyidir. Paylaşım için teşekkür. Kal sağlıcakla. Bloğuma da beklerim bir gün. Sevgiler :)

    YanıtlaSil