adsense

25 Haziran 2013 Salı

Sephora İndiriminden Aldıklarım

Daha önce de yazmıştım. Sephora'da indirim olduğunu duyunca çok sevindim ve hemen soluğu orda aldım. Sadece Sephora'nın bazı ürünlerinde indirim vardı ama beni mutlu edecek kadar şey alabildim:)) İndirim olmamasına rağmen ilk Benefit alışverişimi de yaptım. Hepsinin detaylı yazısını yayınlayacağım denedikten sora şimdi sadece neler aldığımı göstermek istiyorum.:)



Topluca.:))



1. Sephora fırça seti: 19.90 TL

Özellikle allık fırçasına ihtiyacım vardı. Fırçalarında indirim yoktu sadece bu seti bulabildim. Çok istediğim gibi olmasa da makyaj çantasına atmak için ideal olduğu için aldım. Fiyatı da çok uygun geldi.:)



2.Sephora göz kalemi:5 TL

Pek göz kalemi kullanan biri değilim ama fiyatını görünce ekledim sepete.:) Rengi çok hoş bi yeşil, Silver Green olarak geçiyor.



3.Sephora sculpting disk: 20 TL 

Bunu daha önce bir blogda görmüştüm ve bu 3 ürünün tek diskte bulunması çok hoşuma gitmişti. Kocaman bi disk ve pudrası tam 12 gr!



4.Sephora body scrub: 10 TL

Çekiliş için ürün almaya gittiğimde bazı banyo ürünlerinde de indirim olduğunu gördüm. Esas amacım bu ürünleri denemekti ama son anda fark edince sadece body scrubu alabildim. kokusu harika.:))


5.Sephora oje:3 TL

4-5 renk ojede indirim vardı. En çok bu renk ilgimi çekti.:))


6.Sephora tekli göz farı:15 TL

Far ihtiyacım hiç yok ona rağmen bi far paleti aldım onun için tekli farlara hiç bakmamıştım ama erkek arkadaşım bu rengi çok beğenince hemen aldım.:)) Rengini çok iyi gösteremedim,biraz daha koyu bi mavi,gerçekten çok beğenerek aldım.




 7.Benefit Primping with the Stars:99 TL

İşte beni en mutlu eden ürün.:)) Daha önce hiç bu markayı denememiş biri olarak çok beğenilen ürünlerini denemek istiyordum. İndirim olmadığını gördüğüm için vazgeçmiştim ki bu kiti gördüm. İçindeki 6 ürün de orjinal boyunun 3'te 1'i. Kısa bi hesaptan sora fiyatı bana çok uygun geldi ve hemen kaptım.:)))




8.Sephora makyaj paleti:25 TL

Sephora'nın 2 tane paleti indirime girmişti. Az önce de söylediğim gibi hiç far ihtiyacım olmadığı için küçüğü almayı düşünüyordum ama onun far dışı ürünleri hiç hoşuma gitmedi. Ben de büyüğünü attım sepete fakat eve gelip açtığımda tek farın kırılıp dağılmış olduğunu gördüm.:( Onun için fotoğrafı yok. Telefonla arayıp yardım istedim. Bugün gidip değiştireceğim. :) 

Sizin bunlardan kullandığınız var mı? Görüşleriniz neler? :)
Bu posttaki Sephora ürünlerinde bazıları çekilişde de olucak, tahminlerinizi bekliyorum.:))

12 yorum:

  1. Hayirli olsun gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
  2. hepsi çok güzeller :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim tatlım ben de çok severek aldım.:))

      Sil
  3. Hepsi birbirinden güzell :)) Sephora makyaj setınde gözüm kaldı resmen en yakın zamanda bakmak lazımmm :D Güle güle kullan hepsınııı:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten güzel bi set benimkinde bi sorun çıktı ama çok güzel bi set.:)) Çok teşekkür ederim.:))

      Sil
  4. Harika şeyler almışsın! Alışveriş diyetinde olmasam hemen gideceğim ama aldıklarını gördükçe zor tutuyorum şuanda kendimi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diyetini bozmak istemem ama guzel seyler var cidden.:D

      Sil
  5. hepsi çok gzuel =)
    bende beklerim bloguma =)

    YanıtlaSil