adsense

24 Haziran 2013 Pazartesi

Çekiliş için yardım :))


Biliyorum blogum henüz daha çok yeni fakat 4 gözle bir çekiliş yapabilmeyi bekliyordum. Bugün Sephora'ya alışverişe gidince çekiliş için çok güzel ürünler aldım dayanamayıp.:)) Bi süre daha bekleteceğim fakat sizden tavsiye almak istedim. 

Çekiliş yapmış olan bloggerlar veya çekilişe katılmayı seven izleyicilerden yardım istiyorum..:))

14 yorum:

  1. Hangi konuda yardım istiyorsun kuzum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kac takipci olmali, sartlar ne olmali? Cok mu acele ediyorum.:D kafamda deli sorular :D

      Sil
    2. Takipçi sayının bi önemi yok ki ben de çekilişle başladım işe yoksa kendi kendime konusuyo gibi hissettim hep :) Şartlar fazla oldukça katılım düşebiliyo :/ Ben blogun takipçisi olmalarını, twitter hesabımı takibe alıp herhangi bi sosyal paylaşım sitesinde paylaşıp linki yorum olarak e mail adresi ile yazmalarını istemiştim mesela :)

      Sil
    3. Bu arada twitterdan yazdım ;)

      Sil
    4. Beni çok yüreklendirdin.:)) Şartlar bana da makul göründü. Yardım için çok çok teşşekkürlerrr:))

      Sil
  2. Ben de 2 çekiliş düzenlidim, ilki kendi kendime konuşmamak içindi benim de :) Bence de çok fazla şart katılımı azaltıyor, ben fazla şart görünce katılmıyorum mesela :) En önemlisi bir yerde paylaşmalarını istemelisin ki takipçi sayın az olduğundan çekilişini ancak böyle duyurabilirsin. Yine bazı kişiler blogta paylaşmayı hoş karşılamıyor, o yüzden birkaç alternatif sunman iyi olur. Toplu mailler göndererek davet edenler de oluyor ama nasıl yapıyorlar bilmiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yardımın için çok teşekkür ederim. :)) Sanırım bloglovinden takibi ve herhengi bi sosyal meydada paylaşmayı şart sunucam.. Dediğin gibi ben de fazla şartlılara katılmıyorum. Ama bi şekilde de takipçimi artırmam lazım..:)

      Sil
  3. Bende aynı şeyi düşünüyorum :) Çekiliş yapmak istiyorum; fakat 6 tane izleyicim olunca hevesim kursağımda kalıyor. Bendimde aklımda birçok şey var mesela hediye etmek istediğim. Bence blogunun takipçisi olup(Twitter&bloglovin) sosyal ağlarda varsa da bloglarında duyurmak olabilir ;) bu arada cok merak ettim cicileri:)

    egelihayatim.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şartlar için herkesten aynı yorumu aldım kafamda netleşti diyebilirim.:) Yardım için çok teşekkürler.:))

      Ürünleri göstermek için ben de sabırsızlanıyorum, çok severek aldığım şeyler oldu.:)) SanırımTemmuz başında başlatırım çekilişi. Mutlaka katıl derim,işine çok yarıyacak şeyler olacağını düşünüyorum.:))

      Sil
    2. Katılırım tabii ki :-) Sephora cicileri var ucunda :-)

      Sil
  4. Canım benim ben çekilişi 50 kişi olunca başlatacaktım ama baktım gelen giden yok hala 27 kişiyim ben de aman dedim başlattım çekilişi ve takipçilerim gelmeye başladı 200 küsür kişi oldum :) benim şartlarım için buraya bakabilirsin istersen bi fikir olur belki marstandusenkadin.blogspot.com/2013/05/cekilisim-var.html?spref=bl&m=1

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa sen beni çok yüreklendirdin.:)) benim de şu an 29 tane.:)) Benim esas korkum gfc'nın kapanacak olması bloglovin de çok daha az takipçim var.:( Ama herkes aynı yorumu yaptığına göre ben de daha fazla dayanamayıp yarın başlatıcam. Sen de mutlaka katıl, çok güzel şeyler olduğunu düşünüyorum.

      Bu arada senin çekilişi kaçırdığıma çok üzüldüm.:( Süper hediyeler, umarım benimki de beğenilir. Çok teşekkürler yardım için.:))

      Sil
    2. Hemen başlat kapanana kadar az da olsa vakit var :) sayfamda yayınlarım ben de yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince :) Mutlaka katılacağım.

      Yakında tekrar bir çekiliş yapacağım ona katılırsın artık :) beğenilir tatlım neden beğenilmesin :) Rica ederim sormak istediğin şeyler varsa cerenesinn@gmail.com dan ulaşabilirsin yardımcı olabilirsem çok mutlu olurum :)

      Sil
    3. Gerçekten çok yardımcı oldun, çok teşekkür ederim.:)) Arada sorularım oluyo gerçekten,sana yazarım mutlaka.:))

      Seninkini de sabırsızlıkla bekliyeceğim.:))

      Sil