adsense

24 Haziran 2013 Pazartesi

Bu Aralar Günlük Bakım Rutinim

Merhaba, herkese mutlu haftalar diliyorum. :)

Bugün size bu aralar günlük bakımda kullandığım ürünleri göstereceğim. Daha sonra hepsinin detaylı yazısını yazmayı düşünüyorum ama şimdi toplu ve kısa bi bilgilendirme yapıcam. 

Yüz bakımı için;




 Öncelikle yüzümü La Roche Posay'ın Effaclar'ıyla yüzümü yıkayıp sonra da yine aynı markanın termal suyunu sıkıyorum. İkisinden de çok memnunum. Ben eczaneden almıştım ama internette daha uygun fiyatlara satıldığını gördüm.


Yıkadıktan sonra nemlendirmek için Clinique'in yoğun nemlendirici kremini kullanıyorum.Çok hafif bi krem,yüzümü de çok güzel nemlendiriyor.Set şeklinde aldığım için tek fiyatını bilmiyorum. Göz çevrem için geçen hafta satın aldığım Rival'in kremini kullanıyorum. Henüz bir haftadır kullanıyorum ama işe yaradığını düşünüyorum. Rossmann'dan 11-12 TL gibi bir fiyata aldım.

Ağız bakımı için; 


 Diş macunu tercihim çıktığı günden bu yana Colgate Optic White.Mucizevi olmasa da bir miktar beyazlatma etkisi kesin! Genelde Rossmann'dan alıyorum 10-15 TL arası değişiyor fiyatı.
 Ağız bakım suyu olarak Sensodyne Pronamel'ı deniyorum şimdilik.Yine Rossmann'dan aldım. Fiyatı indirimli 7 TL idi.

Makyaj Temizlemek için;


 Yoğun makyaj yapmadığım zamanlarda ki genelde günlük makyajlarım çok yoğun olmaz Rival'in makyaj temzileme mendillerini kullanıyorum.4 TL'ye Rossmann'dan aldım. Temizlemesi iyi fakat yüzüme az miktarda da olsa acı verdiği için bittiğinde değiştireceğim. 


Yoğun makyaj yaptığımda yüz makyajımı Deborah'ın krem temizleyicisiyle, göz makyajımı ise Maybelline göz makyaj temizleme losyonuyla temizliyorum. Bu iki üründe promosyon olarak verildi, iyiki de verilmiş. Çok güzel temizliyor ikisi de.

El,tırnak bakımı için;


Her gün ojelerimi değiştiririm, çok seviyorum oje sürmeyi. :) Ojelerimim çıkarmak için uzun zamandır Parmex aseton kullanıyordum fakat tavsiyeler üzerine geçen hafta gratis'ten Benri asetonsuz oje çıkarıcısını aldım. Şimdilik gayet memnunum. 
Ellerim genel olarak kuru bir yapıya sahip değiller o yüzden özel bi nemlendirici aramıyorum. Ama kokulu el kremi kullanmayı çok seviyorum. Bu aralar Body Care & Spa'nın ahududu ve kayısılı kokularına bayılıyorum. Gratislerde satılıyor. 2 TL gibi bir fiyatı vardı.

Güneş koruma için;


 Bu aralar istemeden de olsa her gün bu ürünü kullanmak zorundayım. Çünkü mayıs ayında güneş alerjim olduğu ortaya çıktı ve 5 dk'lığına balkona çıktığımda bile kabarıyorum. Cilt doktorumun tavsiyesiyle bu ürünü aldım.Eczaneden 35 TL'ye aldım.

Temiz koku için;


Temiz ve güzel kokmak için vücut spreylerini kullanmayı çok seviyorum. Victoria's Secret'ın bu iki kokusu favorim. Geçen yaz İstanbula'a gittiğimde almıştım hala bitmediler.:) Deodorant olarak 8x4'ü severek kullanıyorum.
 (Gördüğünüz gibi hepsi kapaksız,kusura bakmayın, kapak saklamayı pek beceremiyorum.:))) 

Duş sonrası;


Her duş sonrası saçlarımın kabarmaması için Hobby'nin kıvırcık saçlara özel kremini kullanıyorum, saçlarıma çok iyi geliyor.Tesadüfen keşfettim ve iki yıldır düzenli kullanıyorum.Marketlerde 5TL civarı fiyatlara satılıyor.

Bacaklarım çok kuru olduğu için duş sonrası krem sürmem gerekiyor. Genel olarak The Body Shop body butterlarını kullanmayı seviyorum ama bu aralar favorim Dove'un özel üretim vücut kremi. Kokusu çok ferah. :)

Sizin bu ürünler içinde kullandığınız var mı? görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum.:))

14 yorum:

  1. Oh ne güzel bir sürü ürün var burada harika post! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.:) Çok teşekkür ederim!!:))

      Sil
  2. Çok sevdim yazını birtanem hepsi çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  3. Clinique nemlendiricinin testerı var bende ve çok memnunum. Orjinal boy alacağım bende. Diğer ürünler de süper!

    Sevgiler; egelihayatim.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben normalde hiç nemlendirici kullanmam çünkü en iyisi bile yağlanma yapıyor ama bu çok hafif.:)

      Sil
  4. Güneş alerjisini ben de çektim. Amerika'dayken başladı, güneşe çıkınca kıpkırmızı kabarıyordu her yerim, döndükten sonra altı aya kadar geçti. Orada yediğim bir şeydendi herhalde ki yok şimdi. Rival de Loop göz kreminden ben de memnunum gayet :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doktorum çok beyaz tenli olduğum için olduğunu söyledi.:( Hiçbi düzen değişikliği yapmadığım için sadece güneşten kaçarak yaşayabileceğim..:( Göz kremini henüz bi haftadır kullamıyorum ama çok da seviyorum.:))

      Sil
    2. Yine de farklı bir şey yediysen belki olabilir diye dedim :(

      Sil
    3. Öyle olmasını çok istiyorum ben de.:(( Ama henüz finallerim bitmediği için o kaşıntıyı göze alıp çıkamıyorum sokağa..:(( Sınavlar bittikten sora deniyeceğim, belki geçmiştir bile.:))

      Sil
    4. Benim oradayken çok yediğim bol baharatlı bir noodle vardı. Onu yedikçe artıyordu. Ama çok kötüydü ya bütün vücudum kabarıyordu. Güneş kremi falan da yaramıyordu bir işe. Umarım tez zamanda geçer :(

      Sil
    5. Ben de o ara fındıktan şüphelendim ama onu yemeyi bıraktım, güneşe çıkınca kabarmaya devam ettim. Umarım geçer çok teşekkür ederimm.:))

      Sil
  5. Harika ürünler güle güle kullan:)

    YanıtlaSil