adsense

30 Haziran 2013 Pazar

H&M Far Paleti

İyi pazarlaaar.:) Ben bugün H&M'in kozmetik ürünlerinin Türkiye'ye geliyor oluşunun şerefine bu markanın bendeki far paletini göstermek istedim size.:) Geçen yaz Paris gezim sırasında 8 euro gibi bi fiyata görünce hemen almıştım.:) Ve verdiğim paranın yanında performansı çok yüksek geldi bana.:))


28 Haziran 2013 Cuma

Ege'li Hayatımdan İlk çekiliş


Bu tatlı annenin tatlı çekilişini kaçırmayın derim..:)) Buraya alalım sizi.:)

Sürprizler..

İki gündür en sevdiklerimden aldıklarım beni hem çok duygulandırdı hem de sınavlarım konusunda motive etmeyi başardı. 

Bugün uzun zamadır görmediğim ve ders çalıştığım için görüşemediğim bi arkadaşım beni ziyarete geldi. Gelirken de Sephora'ya uğrayıp bana ojelerin 1,5 TL'ye düştüğünü söyleyince ondan bi kaç renk oje ve aklımda kalan bi allığım istedim. O da beni kırmayıp elinde Sephora poşetiyle benim kafamı dağıtmaya geldi. 


27 Haziran 2013 Perşembe

Bu çekilişleri de kaçırmayın derim..:)

Ben çekiliş yaparken diğer güzel çekilişleri de görme şansım oldu. İşte benim çok beğenerek katıldıklarım..



26 Haziran 2013 Çarşamba

BİTTİ....İlk Çekiliş..:)

Aklımda hiç bu kadar erken çekiliş yapma fikri yoktu ama o kadar istekliyim ki bu konuda daha fazla dayanamıyorum. Kendim çok beğenerek bi set hazırladım size umarım sizin de hoşunuza gider.:)

(Ürünlerin hepsi benim tarafımdan alınmış olup hiçbiri açılmamıştır. Paleti sadece fotoğraflamak için açtım.Paketli oldukları için fotolar pek net değil kusura bakmayın.:()

Setimizi görelim 


25 Haziran 2013 Salı

Sephora İndiriminden Aldıklarım-2

Keyifli akşamlar.:))


Sephora İndiriminden Aldıklarım

Daha önce de yazmıştım. Sephora'da indirim olduğunu duyunca çok sevindim ve hemen soluğu orda aldım. Sadece Sephora'nın bazı ürünlerinde indirim vardı ama beni mutlu edecek kadar şey alabildim:)) İndirim olmamasına rağmen ilk Benefit alışverişimi de yaptım. Hepsinin detaylı yazısını yayınlayacağım denedikten sora şimdi sadece neler aldığımı göstermek istiyorum.:)


24 Haziran 2013 Pazartesi

Çekiliş için yardım :))


Biliyorum blogum henüz daha çok yeni fakat 4 gözle bir çekiliş yapabilmeyi bekliyordum. Bugün Sephora'ya alışverişe gidince çekiliş için çok güzel ürünler aldım dayanamayıp.:)) Bi süre daha bekleteceğim fakat sizden tavsiye almak istedim. 

Çekiliş yapmış olan bloggerlar veya çekilişe katılmayı seven izleyicilerden yardım istiyorum..:))

Bu Aralar Günlük Bakım Rutinim

Merhaba, herkese mutlu haftalar diliyorum. :)

Bugün size bu aralar günlük bakımda kullandığım ürünleri göstereceğim. Daha sonra hepsinin detaylı yazısını yazmayı düşünüyorum ama şimdi toplu ve kısa bi bilgilendirme yapıcam. 

Yüz bakımı için;


23 Haziran 2013 Pazar

Sephora İndirimi


Günün en güzel haberi az önce öğrnediğim dün başlamış olan Sephora indirimi oldu.7 temmuza kadar sürüyormuş. Adana'ya daha yeni açıldı ve bu indirimi bekliyordum. Umarım internette gördüğüm bu indirim haberi doğrudur.:/

Daha önce şehrimde olmadığı için ürünlerini çok bilmiyorum önerilerinizi istiyorummm.:))

Cettua Yağ Emici Mendil

Günaydın.:) Bugün gün içinde kurtarıcım olan bi üründen bahsedicem. Yağlıya dönük karma bi cildim olduğu için gün içinde parlamalar yaşıyorum özellikle burnumda. Makyajımı çıkarmadan o parlamayı geçirmek mümkün olmuyor ama bu kağıtlar bana gerçekten çok yardımcı oluyor.

22 Haziran 2013 Cumartesi

B-day


Bugün benim doğumgünüm. O yüzden post yok bugün izninizle gezmeye gidiyorum..:)

21 Haziran 2013 Cuma

Mango İndirimi


Dün Mango'da indirim başladı. Ben de yolum düşünce uğradım. İki tane elbise aldım.

Yves Rocher İndirimi

Yves Rocher ürünlerini severek kullandığım bir marka. Bitkisel içerikli olması hep beni cezbetmiştir. Bugün başlayan %50'ye varan büyük yaz indirimi var.


20 Haziran 2013 Perşembe

Flormar 025

Makyaj yaparken kaş altına ve göz altına beyaz far uygulamayı çok seviyorum. Çok beyaz tenli olduğum için çok belirgin durmuyor sadece aydınlatıyor fakat bu amaçla kullanılan simli farlar hiç hoşuma gitmiyor. Mat beyaz far bulabilmek için çok uğraştım ve en son Flormar'ın bu tekli farını buldum.


Yeniler

Dün göz kremlerine bakmak için Rossmann'a gittim. Bi kaç eksiğimi alıp çıktım. 

Topluca..

1. Lux pamuk
2. Rival Hydro makyaj temizleme mendili 
3. Rival Hydro göz kremi
4. Sensodyne Pronamel ağız çalkalama suyu

18 Haziran 2013 Salı

Bloglovin

Beni bloglovinden takip ederseniz sevinirim :) Drama Queen olarak arayabilirsiniz..

The Balm Jovi

Daha önce The Blam'ın ürünlerini ne kadar severek kullandığımdan bahsetmiştim. Bugün The Balm'ın en geniş paletlerinden biri olan Balm Jovi yani Rockstar Palette'den bahsedicem.

16 Haziran 2013 Pazar

Dior Favori Red 752


Bütün alanlarda en sevdiğim renk kırmızı. Günlük makyajımda kırmızı ruj kullanamasam da özel günler için Dior'un bu kırmızı ruju ilk tercihim.

15 Haziran 2013 Cumartesi

Wishlist

Uzun zamandır ülkemizde yaşananlar malum.. O yüzden ne post yazasım ne yeni ürün deneyesim ne fotoğraflayasım geldi içimden.. Ama hayat devam ediyor ben de yaklaşan doğumgünüm nedeniyle de bu sıralar sıklıkla uğraştığım wishlistimi yazmak istedim. :)